ons aanbod 2018-07-04T21:17:35+00:00

Bundelen van relevante informatie

Heel wat organisaties in binnen-en buitenland zijn al langer aan de slag rond online hulp. Versnippering en dubbel werk zijn daarbij moeilijk te vermijden.

Warm water uitvinden kan natuurlijk leuk zijn, maar het kan veel werk en tijd besparen om al eens je licht op te steken bij een ander.

Natuurlijk is het wereld wijde web daarbij een gigantisch hulpmiddel. Het is een immense bron van informatie. Maar net door die enorme hoeveelheid kan het moeilijk zijn om door het bos de bomen nog te vinden.

Daarom selecteren we voor jou relevante informatie over online hulp. Sommige zaken heel concreet en praktisch geörienteerd. Andere dan weer eerder beleidsmatig en organisatorisch.

Grasduin gerust in ons informatie-aanbod.

Vorming en sensibilisering

oldskool...

Eén van onze basisopdrachten bestaat erin om de sector te informeren en te sensibiliseren rond online hulp. Dit bij sectoren die nog wat aarzelend aan de drempel staan, wie weet zelf weigerachtig zijn (onbekend maakt onbemind). Maar ook organisaties die al meer beslagen zijn in een online traject. Want onlinehulp staat nooit stil, er vallen altijd nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

We bieden vormingen aan waar we op maat van je sector of organisatie de mogelijkheden én beperkingen van onlinehulp uit de doeken doen. Noem het gerust ‘smaakmakers’ of ‘teasers’. Onze bedoeling is om de zintuigen en hersenen te prikkelen.

Want ‘goesting’ is waar het allemaal mee begint.

Consult en advies

Misschien heb je als sector of organisatie een specifieke vraag rond online hulp?
  • Hoe gaan we om met sociale media?
  • Hoe starten we met het implementeren van e-mailhulp?
  • Wat zijn noodzakelijke randvoorwaarden om chat aan te bieden?
  • Die blended hulp, hoe beginnen we eraan?
We bekijken jouw vraag op ons team en gaan na hoe we je best kunnen helpen. Dat kan via een consult-en adviesgesprek, een doorverwijzing,…
Want soms is er net iets meer nodig dan informatie alleen.

Neem gerust contact op als je meer info wil.

Je naam* (verplicht)

Je e-mail* (verplicht)

Je organisatie

Onderwerp

Je bericht