Chatten met een hulpverlener van het CAW?
voor volwassenen

Je kan tijdens de openingsuren met een hulpverlener chatten op www.caw.be/chat.
Je kan ook op andere manieren contact opnemen. Op www.caw.be/zoek-je-hulp vind je een overzicht van alle onthaalpunten met contactgegevens en openingsuren.

voor jongeren

Je kan tijdens de openingsuren met een hulpverlener chatten op www.jac.be/chat.
Je kan ook op andere manieren contact opnemen. Op www.jac.be/zoek-je-hulp vind je een overzicht van alle JAC’s in Vlaanderen met contactgegevens en openingsuren.

 

Wie zijn we?

Het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) helpt mensen met al hun vragen en problemen die te maken hebben met welzijn. Je kan bij ons terecht met elke vraag. Een moeilijke relatie. Persoonlijke problemen. Financiële, administratieve, juridische of materiële problemen. Problemen in je gezin, familie of buurt,… We bieden ook hulp aan slachtoffers van geweld en misbruik, slachtoffers en betrokkenen van verkeersongevallen en misdrijven, en aan gedetineerden en hun naasten.

Het CAW is er ook voor jongeren tussen 12 en 25 jaar, onder de naam JAC. Problemen thuis? Op zoek naar je eigen stek? Vragen over seks? Slachtoffer van geweld of misbruik? Geldproblemen? Vragen over drugs? Of over pesten? Informatie nodig om zelfstandig te wonen? Of over je rechten en plichten? …

Je kan bij het JAC terecht met elke vraag.

Samen met jou zoeken we naar een antwoord op je vraag. De hulp is gratis.

Meer info

www.jac.be
www.caw.be
info@caw.be

terug naar ‘leden’